WYSIWYG Web Builder

Tante Muis


Bij Tante Muis is je kind op een vertrouwde en veilige  plek terwijl jij aan het werk bent. Je kind wordt opgevangen door een betrouwbare gastouder of je kind gaat naar de dagopvang ‘het Huis van Tante Muis’. Bij beide vormen van opvang staat Tante Muis voor huiselijkheid, kleinschaligheid, openheid en gezelligheid maar is de opvang ook betaalbaar en flexibel.

Tante Muis staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor heb je recht op kinderopvangtoeslag. Op www.toeslagen.nl kan je de toeslag aanvragen of een proefberekening laten maken. Desgewenst kunnen wij helpen bij de aanvraag.

Voor welke vorm van opvang jij ook kiest, bij Tante Muis is je kind in goede handen. Elk kind is uniek en mag zich ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau op een plek waar het zich thuis voelt! Heb je vragen, ben je geïnteresseerd in ons pedagogisch beleidsplan, wil je een kijkje nemen op de dagopvanglocatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem gerust contact met ons op!
WYSIWYG Web Builder
WYSIWYG Web Builder