Gastouderbureau     Je betaalt 6,65 ( 5,55 voor de gastouder + 1,10 bemiddelingskosten) per uur per kind als je jezelf samen met je gastouder aanmeldt bij Tante Muis.

     Je betaalt hetzelfde bedrag per uur per kind als Tante Muis een geschikte gastouder voor jou heeft gevonden.

     Je maakt zelf met de gastouder duidelijke afspraken over de opvangtijden en opvoedkundige zaken

     Gastouderopvang is mogelijk bij de gastouder of bij jou thuis


Doordat je kind op een plek is waar gezelligheid, rust en structuur  wordt geboden bouwt je kind een goede band op met de gastouder en het gezin en voelt zich daar snel thuis.
WYSIWYG Web Builder

Huis van Tante Muis     Op het dagverblijf aan de Badweg 20 te Loppersum is plaats voor 2 groepen van maximaal 14 en 16 kinderen (de muizen en de ratten). Er wordt gewerkt met verticale groepen van kinderen van 0 tot 4 jaar. De buitenschoolse opvang biedt plaats aan maximaal 20 kinderen van 4 t/m 12 jaar (de bevers).

     Het uurtarief is voor de dagopvang 8,46 per kind.
Hiervoor ontvangt jouw kind een goede verzorging, eten, drinken, voldoende speel- en ontwikkelings-materiaal en schone luiers. Voor de buitenschoolse opvang (de beverburcht) is het uurtarief 7,27. Voor de BSO is een eigen ruimte ingericht.

     De uren kunnen flexibel worden afgenomen en zijn per maand te reserveren. Ook afname van korte speelochtenden behoort tot de mogelijkheden.

     De medewerkers zullen zoveel mogelijk hele dagen aanwezig zijn, zodat jouw kind zo weinig mogelijk verschillende gezichten ziet.
WYSIWYG Web Builder
WYSIWYG Web Builder
WYSIWYG Web Builder