Tante Muis

Bij Tante Muis is je kind op een vertrouwde en veilige plek terwijl jij aan het werk bent. Je kind wordt opgevangen door een betrouwbare gastouder of je kind gaat naar de dag- en buitenschoolse opvang ‘het Huis van Tante Muis’. Bij alle vormen van opvang staat Tante Muis voor huiselijkheid, kleinschaligheid, openheid en gezelligheid, maar is de opvang ook betaalbaar en flexibel.

Tante Muis Toeslag

Tante Muis staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor heb je recht op kinderopvangtoeslag. Op www.toeslagen.nl kun je de toeslag aanvragen of een proefberekening laten maken. Desgewenst kunnen wij helpen bij de aanvraag. Voor wijzigingen kun je ook de toeslagen-app downloaden en gebruiken.

 

Voor welke vorm van opvang jij ook kiest, bij Tante Muis is je kind in goede handen. Elk kind is uniek en mag zich ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau op een plek waar het zich thuis voelt! Heb je vragen, ben je geïnteresseerd in ons pedagogisch beleidsplan, wil je een kijkje nemen op de dag- en/of buitenschoolse opvanglocatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem gerust contact met ons op!

Pedagogiek

Een kind is het waardevolste bezit wat een mens kan hebben. Als je kind bij de gastouder of op de dagopvang / BSO is, moet dit een goed en vertrouwd gevoel geven. Op je werk moet je je kunnen concentreren op de werkzaamheden, zonder je af te vragen of het met je kind wel goed gaat. Hiervoor is het van groot belang dat de opvang goed geregeld is en dat er duidelijke afspraken zijn tussen vraag- en gastouder of met de groepsleid(st)er(s).

Ieder kind is uniek en heeft in aanleg veel mogelijkheden in zich. Het ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en in zijn of haar eigen tempo. De omgeving kan een kind hierbij ondersteunen. Hoe beter de omgeving is afgestemd op de behoeften van een kind, hoe beter het kind zich kan ontplooien en ontwikkelen.

Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de opvang. Onze visie en de daaruit voortvloeiende uitgangspunten zijn de basis om verantwoorde kinderopvang vorm te geven. Het zorgt ervoor dat er op een bewuste manier gekozen wordt op welke manier zorg en opvoeding van kinderen vormgegeven wordt.

pexels-karolina-grabowska-6274960
h-03

Sociale Media

Tante Muis is te vinden op Facebook. We hebben twee pagina’s: een pagina voor ons gastouderbureau en eentje voor onze dagopvang en BSO Het Huis van Tante Muis. Hier plaatsen we regelmatig leuke en/of nuttige berichten en foto’s. Je kunt ons volgen op beide pagina’s.

Delen op facebook
Facebook